Vandmanden
SPONSORERET indhold

Det store sommerhoroskop: Vandmanden

Se i dette horoskop, hvordan din sommer bliver, hvis dit stjernetegn er Vandmand - både på kærligheds- og jobfronten.

Af:: Lykke Larsen Foto: Wendy Plovmand
03. jul. 2023 | Horoskop | ALT for damerne

Vandmanden 21/1-19/2

Du føler dig lige nu fri og ubekymret, og det er en god tilstand, men tænk alligevel over, om du er på rette vej. Det er godt at gøre status. Du holder meget af at være social, så tak endelig ja til alle de impulsive invitationer, der kommer din vej.

Arbejdet

Du har en god evne til at lægge arbejdet fra dig, når du holder ferie og er hjemme. Dette giver dig et tiltrængt pusterum, hvor du kan samle energi til resten af året. Du nyder at være sammen med gode kollegaer, og du skal nok også nå dine opgaver, men et jobskifte bliver det nok ikke til lige nu.

Familien/boligen

Der er familiemedlemmer, der har brug for din hjælp. Du kommer til at være fleksibel og træde til, når det er nødvendigt. Planer kan ændres, men du får det bedste ud af tingene. Det kan stresse dig, men det bliver en dejlig sommer, hvor I kommer til at hygge jer sammen og foretage jer mange sjove ting.

Kærligheden

Hvis du ikke er i et forhold, vil du opleve, at der opstår mange dejlige og romantiske muligheder hen over sommeren. Du holder meget af at flirte, men det kan afholde dig fra at gå ind i noget seriøst. Har du en partner, kan det ikke blive meget bedre. I får en fantastisk sommer, hvor I vil opleve meget.

Sommerens bedste råd: Tag tingene, som de kommer, og stress ikke.

Læs alt om stjernetegnet Vandmanden, og få ugens horoskop lige her