Vandmanden
Foto: Wendy Plovmand

Horoskop: Sådan bliver vandmandens sommer

Det store sommerhoroskop: Vandmanden

Se i dette horoskop, hvordan din sommer bliver, hvis dit stjernetegn er Vandmand - både på kærligheds- og jobfronten.

Vandmanden 21/1-19/2

Det vil knibe for dig at strukturere din tid og prioritere det, der egentlig er vigtigst. Faktisk burde du holde fri hele sommeren og bare koncentrere dig om dig selv. Det hjælper på dit fokus, hvis du dyrker noget motion, men det skal være sjovt.

Arbejdet

De daglige opgaver skal du nok få løst, så du kan holde ferie med god samvittighed. Du er effektiv, men kan sætte for meget i gang, hvilket gør dig stresset. Det er ikke altid helt let for dig at arbejde sammen med andre, når der forekommer ændringer, det er desværre ikke alle, der er til at stole på.

Hjemmefronten

I din bolig kan du med stor succes få ryddet op og ændret på det, du ønsker. Du er hurtig til at træffe beslutninger, men husk lige at afstemme med familien, så I er enige om tingene. Du nyder at være impulsiv, og familien elsker dig for dine sjove påfund.

Kærligheden

Glæd dig til en virkelig harmonisk og romantisk sommer. Der er masser af mulighed for skønne stunder, der vil bringe dig og din partner tættere på hinanden. Din legende tilgang til tingene skaber en let stemning. Hvis du ikke er i et forhold, bliver der muligheder for flirt, men det kan vise sig, at det ikke er helt det, som du ønsker af en partner.

Sommerens bedste råd: Sig ja til impulsive invitationer og arrangementer.

 

Læs alt om stjernetegnet vandmanden og få ugens horoskop lige her