Vandmanden
Foto: Ditte Breineberg

Horoskop: Sådan bliver vandmandens sommer

Det store sommerhoroskop: Vandmanden

Se i dette horoskop, hvordan din sommer bliver, hvis dit stjernetegn er Vandmand - både på kærligheds- og jobfronten.

Vandmanden 21/1-19/2

 

Sæt tempoet lidt ned i det daglige, du har brug for at slappe af og bare være i nuet. Du bliver hurtigere stresset end ellers, og det sætter sig til irriterende helbredsproblemer. Det er vigtigt, at du fokuserer på at gøre mere af det, der gør dig glad.

Arbejdet

Du er inde i en virkelig god periode, hvor du kan foretage spændende forandringer. Der er faktisk ikke noget, der ikke vil lykkes for dig, når bare du er godt forberedt og ser på det store billede. Læg også planer for resten af året, du kan godt tillade dig at være ambitiøs og optimistisk. Du er meget hurtig
til at lære.

Familien

Du har sikkert mange spændende planer om projekter i jeres bolig, men du skal også have tid til at få dem færdige, og det er ikke sikkert, familien også er helt med på dine ideer. Sammen får I en sjov tid, da du er impulsiv og iderig. Du kommer nemlig på mange sjove og spændende arrangementer.

Kærligheden

Der er i den grad kærlighed og romantik i luften i denne sommer. Det er selvfølgelig især godt for dig, der er single. Tag derfor en chance eller to, det betaler sig. Har du en partner, vil I nærmest blive som nyforelskede. Fælles projekter skaber harmoni og sammenhold, så planlæg endelig noget spændende, og forkæl din partner.

Sommerens bedste råd: Du skal ikke være selvkritisk.

 

Læs alt om stjernetegnet vandmanden og få ugens horoskop lige her