Vandmanden

Foto: Wendy Plovmand

Horoskop: Sådan bliver Vandmandens sommer

Det store sommerhoroskop: Vandmanden

Se i dette horoskop, hvordan din sommer bliver, hvis dit stjernetegn er Vandmand - både på kærligheds- og jobfronten.

Vandmanden 21/1-19/2

Hold ferie fra alle spekulationer og bekymringer ved at kaste dig ud i sjove arrangementer, og omgiv dig med skønne, positive mennesker. Flytter du fokus, hver gang du falder i og begynder at overtænke, vil det snart blive et fast og godt nyt mønster.

Arbejdet

Du vil opleve, at tingene kommer let til dig. Du behøver ikke at arbejde hårdt eller anstrenge dig for at nå det, du ønsker. Du keder dig, hvis det hele bliver rutine, men se det fra den positive side, så har du faktisk overskud til at planlægge og søge nyt. I efteråret kan du foretage nogle gode skift.

Familien/boligen

Din energi er stor, og du kan sætte gang i mange virkelig kreative boligprojekter og tage ud at rejse. Du har mange gode ideer og er åben for det meste. Dit gode humør og dit grin smitter. Du er den bedste udgave af dig selv, når du er i nuet. Derfor får du også en skøn sommer sammen med familien.

Kærligheden

Det skal være sjovt at være sammen med din partner. Kast jer ud i noget nyt, og prøv ting, I ikke har oplevet før. Fokuserer I på alt det dejlige og ser igennem fingrene med de små, irriterende bump på vejen, vokser jeres kærlighed. Er du single, kommer kærligheden til dig, hvor du færdes i det daglige.

Sommerens bedste råd: Læs flere bøger, og søg ny viden og inspiration.

Læs alt om stjernetegnet Vandmanden, og få ugens horoskop lige her

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn

610x200_woordy_dmjpg.jpg