Vandmanden

Foto: Wendy Plovmand

Horoskop: Sådan bliver Vandmandens sommer

Det store sommerhoroskop: Vandmanden

Se i dette horoskop, hvordan din sommer bliver, hvis dit stjernetegn er Vandmand - både på kærligheds- og jobfronten.

Vandmanden 21/1-19/2

Inden du kan slappe af, skal du helst have både overblik og kontrol. Sådan er det i denne periode, så stress ikke over, du ikke kan finde roen. Det hjælper når du foretager dig noget aktivt, så kom ud og bevæg dig, når humøret ikke er helt optimalt.

Arbejdet

Tag dig tid til at tænke over, hvad du kunne tænke dig, fremadrettet. Det behøver ikke være faste planer, men måske vil en ny retning passe dig bedre, arbejdsmæssigt. Der sker ikke de store
skift før til efteråret, men at være forberedt og have generelle ideer, vil gøre dig i ekstra godt humør.

Familien/boligen

Impulsive ideer bliver hurtigt til virkelighed i boligen. Du er hurtig og effektiv, så inden familien ser sig om, har du arrangeret og ordnet. Husk at lytte, ellers kommer du til at lave det om igen, da fælleskabet er vigtigt. Trods det, får I en dejlig sommer.

Kærligheden

Du og din partner får en dejlig sommer. Du nyder både, når der sker noget, men også når I bare er sammen uden planer. I bruger ferien og sommeren på at forkæle hinanden, for det har I begge
brug for. Hvis du ikke er i et forhold, byder de næste måneder på dejlige møder og skøn tiltrækning. Tag en chance med kærligheden, det bliver dejligt spændende.

Sommerens bedste råd: Accepter dig selv, lige som du er.

 

Læs alt om stjernetegnet Vandmanden, og få ugens horoskop lige her

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn