Vandmanden
Foto: Wendy Plovmand

Horoskop: Sådan bliver vandmandens sommer

Det store sommerhoroskop: Vandmanden

Se i dette horoskop, hvordan din sommer bliver, hvis dit stjernetegn er Vandmand - både på kærligheds- og jobfronten.

Vandmanden 21/1-19/2

Du har arbejdet hård på at skabe en struktur og normalitet i hverdagen under nogle svære omstændigheder. Nu fortjener du en tiltrængt pause, hvor du kan slappe af og føle dig mere fri. Efter sommeren vil du være i stand til at opnå stor succes.

Arbejdet

Slip arbejdet og vent med at bekymre dig eller lægge planer til efter sommeren. Der er ingen tvivl om, at du vil gå ind i en periode, hvor du vil lykkes med det, du sætter dig for. En god planlægning og struktur vil få dig i mål, og det er noget, du er særdeles god til, så hav tillid til dig selv.

Familie og bolig

Du holder gerne ferie hjemme og nyder at udfolde dig kreativt og eksperimentere i haven eller køkkenet. Du er glad, bare du er sammen med familien, så betyder det mindre, hvor det er. Kreative projekter gør alle i familien energiske, det bliver sjovt.

Kærligheden

Er du og din partner åbne om jeres tanker og følelser, bevarer I harmonien og kærligheden. Der vil være tider, hvor I går fejl af hinanden og bliver irritable, men drop stoltheden og kom videre. Læg fælles, fremtidige planer og find opgaver, som I kan være fælles om. Er du single, så kan der opstå en
mulighed, men jeres værdier skal stemme overens.

Sommerens bedste råd: Udfold dig kreativt, det giver glæde – også til dem omkring dig.

 

Læs alt om stjernetegnet vandmanden og få ugens horoskop lige her

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn