Fiskebarnet

Foto: Ditte Breineberg Sådan er fiskebarnet.

Sådan er fiskebarnet

Et fiskebarn er meget følsomt og er på en magisk måde i kontakt med noget, der er højere end barnet selv.

19. februar – 19. Marts

Nøgleord:

Følsom, drømmende og intuitiv.

Fiskebarnets personlighed:

Et fiskebarn er meget følsomt og er på en magisk måde i kontakt med noget, der er højere end barnet selv. De er drømmende og fantasibetonede og har en meget veludviklet intuition. Hvis han bliver fjern i blikket, så er det fantasien eller intuitionen, der er i spil. Her må forældrene lade ham være en stund, før man stille og roligt bringer ham tilbage til hverdagen igen. Noget, som ikke altid huer et fiskebarn, der elsker sin fantasiverden. Er det muligt, at lad bare barnet være i den verden i længere tid, det vil være en fordel på sigt, så kommer der et harmonisk barn ud af det.

Fiskebarnets temperament:

En fisk kan forære sin kæreste legeting til en ven – du får ikke en mere hengiven lille fyr. Barnet vil sikkert kede sig en del i matematiktimerne til den tid, men det vil ikke blive bedre ved at proppe barnet med logik og fornuft – et Fiskebarn har sin egen fornuft, og den er ikke altid af denne verden.

Fiskebarnets leg og venner:

Fiskebørn skal have plads til at fantasere mere end andre børn, og det vil sikkert præge deres valg af venner. Disse bør være lidt som Fiskene: Bløde og sociale på den stille måde. Voldsomme lege er ikke noget for et Fiskebarn. Er dette barnets normale adfærd, er det tegn på, at der er noget, der ikke er, som det skal være. Det er en følelsesmæssig reaktion som næsten alle reaktioner er det for Fiskebarnet.

Råd til dig som er far eller mor til et fiskebarn:

Vis ham, at hans egne følelser er lige så vigtige som andres. Lad ham dagdrømme, så han kan fordøje verdens indtryk og samle kræfter til en ny tur på legepladsen, hvor det følsomme gemyt kan frustrere, men også være rum for et eventyr-univers, så hans sande identitet som romantisk ridder kommer til sin ret.

Faktaboks

Dette er en generel beskrivelse af et stjernetegn og beskriver de typiske træk ved tegnet. Mange vil opleve, at de kan genkende dele af beskrivelsen, mens andet ikke stemmer. Hvis man vil have et større overblik over de mange faktorer i barnets liv kan man få et computertydet horoskop. Det mest optimale er dog at få analyseret horoskopet af en astrolog. Horoskoperne er udviklet i samarbejde med Karl Aage Jensen, Astrologihuset. Læs mere på www.astrologihuset.dk

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn