Harry og Meghan
SPONSORERET indhold

Horoskop: Derfor passer Harry og Meghan så godt sammen

Årets royale turtelduer, prins Harry og Meghan, hertuginde af Sussex, venter deres første barn til foråret. I den anledning giver astrolog Caritas Fischer sit bud på, hvad astrologien kan fortælle om parrets romance.

Af: Astrolog Caritas Fischer Foto: Getty Images
14. dec. 2018 | Horoskop | ALT.dk

Meghans horoskop afslører tydeligt, at hun identificerer sig stærkt med sit stjernetegn, Løven: Det dramatiske, kreative og legesyge, men at hun samtidig søger noget helt andet i en partner.

Ved starten af hendes 7. hus, kærlighed og partnerskabsområdet, står nemlig Stenbukken, og Meghan tiltrækkes således af en traditionel, ambitiøs og pligtopfyldende partner.

Det giver mening, at en person, som gifter sig ind i et kongehus med fastlagte pligter, skal drages af Stenbukken på et eller andet plan. Catherine, Meghans svigerinde, har Solen i Stenbukken, så hun trives godt i en institution som kongehuset. Hos Meghan er det mere et tilfælde af at blive tiltrukket af sin modsætning.

Meghan møder verden instinktivt, idet hun har ascendant i Krebsen. Hun har en kunstners horoskop med seriøs flair for at skabe skønhed og harmoni omkring sig. Hun tager formentlig livet, som det kommer, uden den store planlægning.

Da hun mødte Harry, så hun Stenbukken, som faktisk er Harrys ascendant: Hans "ansigt" udadtil. Og Harry så Krebsen, som står i hans partnerskabshus. Her var de altså hinandens uimodståelige modsætninger, og der har nok været en øjeblikkelig følelse af, at den ene fuldender den anden.

LÆS OGSÅ: Horoskop: Sådan bliver kong Christian (når han bliver stor)

En fælles social mission

Selvom Harry har denne meget pligtopfyldende ascendant og en jordbunden sol i Jomfruen, har han bestemt også en fandenivoldsk side. Med Mars i konjunktion med Uranus i Skytten har han lyst til at provokere - kan I huske, da han klædte sig ud som nazi? - men også til nytænkning.

Han ser det store billede og har talent for at iværksætte innovation, der påvirker større grupper i samfundet. Denne side af Harry vil Meghan opmuntre via sin Sol i Løven, men også sit "skæbnepunkt", den nordlige måneknude, som tyder på, at de sammen har en ambitiøs, social mission.

Meghan giver med stor sandsynlighed Harry mod til at kæmpe for sine overbevisninger, fordi hun selv er noget af en social forkæmper. Hun bliver tilsyneladende kun rigtig vred over kollektive uretfærdigheder, og denne altruisme er noget, som Harry synes at blive stærkt tiltrukket af - ja, han synes faktisk at tænde på det.

Det kunne også tyde på, at de fungerer godt som arbejdspartnere, og det ville være oplagt, at de starter et projekt sammen, som har at gøre med at hjælpe de svage i samfundet.

LÆS OGSÅ: Fra royalt bryllup til Kim Larsen: Har du styr på, hvad vi talte om i 2018?

Ikke uden konflikt

På trods af at Harry har brug for en partner, som støtter hans evner indenfor nytænkning, kan Meghan nogle gange skubbe lidt for meget til de ting, som giver ham tryghed.

De har elektrisk kemi og spænding, men situationer kan opstå, hvor Harry føler sig utryg, og Meghan føler sig fanget. Dette understreger også, at forholdet begyndte med et brag - lynnedslaget - som gør, at det i hvert fald ikke er kedeligt!

Selv med de bedste aspekter omkring sig betyder dette aspekt dog konflikt, og temaet for denne konflikt ser ud til at have at gøre med Meghans rolle i offentligheden versus Harrys følelsesmæssige behov for at trække sig tilbage derhjemme. En mulighed kunne være, at Meghan stortrives i spotlyset, mens Harry, af gode grunde kan man sige, forsøger at undgå offentlighedens snagen.

LÆS OGSÅ: Det skal Meghan og Harrys barn hedde

Hjem og familie

Heldigvis er hjem vigtigt for både Harry og Meghan, og det er forbundet med livsnydelse og luksus. En løve som Meghan har naturligvis altid champagne på køl - just in case!

Det er også naturligt, at de lægger vægt på at skabe en familie sammen, og at de deler en lyst til at opdrage deres børn på baggrund af deres egne ideologier og overbevisninger. Umiddelbart er det ikke en attitude, der er i tråd med det engelske kongehus, men som nok er noget, hverken Harry eller Meghan vil gå på kompromis med.

Harry vil desuden opleve, at børn giver ham en ny mening med livet, som han savnede før. Der er også en tidlig sårbarhed i Harrys baggrund, som ser ud til at gennemgå en helingsproces, når han selv bliver far.

På trods af nogle spændinger er dette altså et parforhold, der både udvikler og slår gnister. De vil sammen opnå mere, end de kunne hver for sig, og hvis det udfordrer etablissementet hen ad vejen, så passer det dem helt fint.

Anbefalet til dig