Kanelsnegle
Ingredienser 100 g smør, 5 dl mælk, 50 g gær, 1,5 dl sukker, 1/2 tsk. salt og 900 g hvedemel. Fyld: 150 g blødt smør, 2 dl sukker, 3 spsk. kanel, flormelis og lidt æggehvide. Smelt smørret i en gryde. Tilsæt mælken, og varm, til det er lunt. Hæld blandingen i en skål, og rør gæren ud i. Tilsæt sukker og salt, og rør. Ælt dejen smidig med melet. Lad dejen hæve i 40 minutter. Rør smør, sukker og kanel sammen til fyld. Del dejen i to dele, og rul dem ud i to firkanter, der er lige store. Fordel fyldet på begge firkanter. Læg dejstykkerne oven på hinanden, og rul stramt. Skær rullen ud i ca. 20 stykker. Lad sneglene efterhæve i 40 min. Bag dem i 8 min. ved 225 grader. Bland lidt æggehvide i flormelis til en glasur. Pynt kanelsneglene med glasur, når de er kølet af.