-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
Asiatisk kødsovs med svinekød og ris
(4 personer)
Ingredienser
- Arbejdstid: 30 min.
- Stege-/kogetid: ca. 20 min.
- Ingredienser:
- 500 g hakket svinekød
- 1 bladselleri
- 1 stor rød peberfrugt
- 2 spsk. olie
- ca. 1 spsk. stærk karry
- ca. 2 dl vand (eller grøntsagsbouillon)
- 1 spsk. sojasovs
- Tilbehør:
- jasminris kogt med hele krydderier – f.eks. 1 hel stjerneanis, 1 stykke kanel og 2-3 kryddernelliker
- Drys:
- topbladene fra bladselleri
- Kog risene som angivetpå pakken med helekrydderier. Fjern dem, nårrisene er kogt færdige.
- Snit bladselleri i småterninger. Gem topbladenetil drys.
- Skær peberfrugten ismå terninger på sammestørrelse.
- Brun kødet i olie i en tykbundet gryde ellerstegepande. Krydr medkarry. Tilsæt bladselleriog peberfrugt, og steg inogle min. Tilsæt vand,og lad retten simre i ca.10 min. under låg. Smagtil med karry og sojasovs.
- Servér friskkogte rismed asiatisk kødsovs, ogdrys med blade af bladselleri.