-
Rasmus' hårde tid på "Forræder"-slottet: Blev en anden
-
"Forræder"-Rasmus afslører: Ét mord var værre end alle de andre
-
Ikke set på tv: Rasmus afslører detaljer om konklavet
-
”De forstod slet ikke, at jeg ikke ville arbejde 60 dage uden løn”
-
“Forræder”-Stefan afslører: Har fået en udenlandsk flirt
-
Vidste du det? Her er Line Kirstens kendte mand
-
Dét fortyder Havshen i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Havshens verden faldt sammen
-
Marie Watson fik en skummel besked: Sådan blev hun tilbudt “Forræder”
-
Her er Signe Kraghs private kærlighed
-
Så meget får deltagerne i løn for at være med i "Forræder"
-
Emil Lange skal giftes

Aspargessalat med urtecreme og rogn
Det er måske den nemmeste, pæneste og sprødeste forret du kan lave, og så smager den så skønt. Brug evt. kun grønne asparges.
Forret til 4 personer
Ingredienser
- Af Louisa Lorang
- 1 bundt grønne asparges, ca. 250 g
- 1 bundt hvide asparges, ca. 250 g
- 2 hjertesalater
- 2 dl tyk yoghurt
- 1-2 spsk mayonnaise
- ½-1 tsk dijonsennep
- 1 håndfuld kørvel
- 1 lille håndfuld dild
- lidt citronsaft
- 200 g stenbiderrogn eller anden rogn
Sådan gør du
- Knæk enderne af aspargesene. De knækker gerne selv, der hvor de er træede, eller ca. ¼ op.
- Skræl de hvide asparges. Damp de grønne og hvide asparges i 2-3 dl kogende, saltet vand i 45-60 sekunder. Tag dem op, og dryp dem af.
- Skær salaten i både.
- Rør yoghurt med mayonnaise og sennep. Hak kørvel og dild, og rør begge dele i dressingen. Smag til med citronsaft og salt.
- Anret salat, asparges og dressing i et stort fad. Top med rogn, og server straks.
- TIP: Server gerne sprødt ristet rugbrød til.