-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
Aspargessalat med urtecreme og rogn
Det er måske den nemmeste, pæneste og sprødeste forret du kan lave, og så smager den så skønt. Brug evt. kun grønne asparges.
Forret til 4 personer
Ingredienser
- Af Louisa Lorang
- 1 bundt grønne asparges, ca. 250 g
- 1 bundt hvide asparges, ca. 250 g
- 2 hjertesalater
- 2 dl tyk yoghurt
- 1-2 spsk mayonnaise
- ½-1 tsk dijonsennep
- 1 håndfuld kørvel
- 1 lille håndfuld dild
- lidt citronsaft
- 200 g stenbiderrogn eller anden rogn
Sådan gør du
- Knæk enderne af aspargesene. De knækker gerne selv, der hvor de er træede, eller ca. ¼ op.
- Skræl de hvide asparges. Damp de grønne og hvide asparges i 2-3 dl kogende, saltet vand i 45-60 sekunder. Tag dem op, og dryp dem af.
- Skær salaten i både.
- Rør yoghurt med mayonnaise og sennep. Hak kørvel og dild, og rør begge dele i dressingen. Smag til med citronsaft og salt.
- Anret salat, asparges og dressing i et stort fad. Top med rogn, og server straks.
- TIP: Server gerne sprødt ristet rugbrød til.