-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
Biksemad de luxe
Skøn luksusbiksemad - få opskriften her:
(4 pers.)
Ingredienser
- 300 g flæskesteg (evt. rest fra dagen før)
- 150 g bacon
- 700 g kartofler
- ½ selleriknold
- 2 løg
- 1 porre
- 3 spsk. olivenolie
- salt og peber
- Tilbehør:
- syltede asier, agurker el. rødbede
- Skær flæskestegen i tern, og stil det til side.
- Skær bacon i tern, og rist dem på panden, til de er sprøde. Fjern baconen fra panden, og læg den på køkkenrulle. Rengør panden for fedt.
- Skær kartofler og selleri i tern (ca. 1½ × 1½ cm). Skær løgene i både og porren i ringe. Kom olien på panden, og steg kartofler, selleri, løg og porre, til det mørner over svag til jævn varme.
- Kom flæskestegsternene på, og varm dem godt op på panden. Krydr med salt og peber.