-
Nervesystemet på overarbejde: Jeg sked i bukserne
-
Fik særlig støtte fra Victor Lander: Sådan er forholdet i dag
-
Eva Jin: ”Jeg valgte at følge min mavefornemmelse, hvilket man aldrig skal gøre”
-
Efter voldsomt "Forræder"-exit: Blev grebet af psykolog
-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”

Cremet tomatsuppe af bagte tomater
Christine Søndergaard og Josephine Glad er begge 16 år og går i 9. klasse i Lyngby. De driver deres madblog "Plat du jour" og har netop udgivet bogen "Kom med i vores køkken", som er udkommet på Gyldendal. Her får du deres opskrift på en cremet tomatsuppe.
4
Ingredienser
- 2 kg lækre tomater
- 3/4 dl olivenolie
- ½ spsk rørsukker
- ½ spsk brun farin
- 2 rødløg
- 5-6 fed hvidløg (de mister en del smag under bagningen)
- 2 tsk salt
- Peber
- Timian
- DERUDOVER
- 3 tsk balsamicoeddike
- Salt og peber
Sådan laver du tomatsuppe:
- Vask tomaterne og skær dem halvt over. Put dem i et stort, dybt fad. Hæld olivenolien over. Bland sukkeret sammen og drys det over tomaterne. Pil løgene og del dem hver i sær i fire dele. Bank hvidløgene med din håndrod og pil dem. Læg dem i fadet. Drys med salt, peber og massere af timian. Bag ved 200 grader i 45 minutter. Når tomaterne er færdige pilles timiangrenene fra og suppen blendes lind og lækker i en blender.
- Hæld den blendede suppe i en gryde og varm dem op. Smag til med balsamico, salt og peber. Nyd varm med lækkert brød, fx små sprøde rugbrødstrekanter med gedeost, honning og timian som smides en tur i ovnen.
- SE OPSKRIFTEN på pigernes hjemmeside ”Plat du jour” her