-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Dejlige græske frikadeller og tzatziki
De smager af ferieminder, disse græske frikadeller med tzatziki.
Græske frikadeller og tzatziki til 4 personer
Total:50 minutter
Ingredienser
- 400 g hakket lammekød eller kalve-og svinekød, maks. 10 % fedt
- 1 æg
- 1½ tsk. salt
- peber
- 2 dl brødkrumme af franskbrød
- 2 dl mælk
- 2 spsk. revet løg
- 2 spsk. hakket persille
- evt. ½ tsk. kanel
- 2 fed presset hvidløg
- 1 spsk. olivenolie
- Tzatziki:
- 1 agurk
- 1 fed presset hvidløg
- 200 g græsk yoghurt
- salt, peber
- Tilbehør:
- Groft hvedebrød og evt. tomatsalat
Sådan laver du græske frikadeller med tzatziki
- Rør kødet med salt. Udblød brødet i mælken, og rør det i farsen sammen med de øvrige ingredienser.
- Lad farsen hvile i køleskabet ca. 30 min. Steg farsen til ikke for store frikadeller.
- Riv agurken på råkostjernet, og drys den med salt. Kom agurken i en sigte, og lad den trække 10 min. Pres væsken ud med bagsiden af en ske.
- Rør agurken i yoghurten sammen med hvidløg. Smag til med salt og peber.