-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
Gertruds glutenfri pebernødder
Vi begyndte med søde Gertruds opskrift, Kathrines eks-svigermor, som i mange år harstået for at levere bagværk til mange afkroge af familien. Så da 2 af børnebørnene fikkonstateret cøliaki måtte hun til at transformere sine gamle opskrifter til glutenfri variationer.Især pebernødder var et must, da det er noget som børnene tilbydes overalti julen og det er så trist at undvære.Vi ændret lidt i den, men bevaret grundingredienser, som: magisk børnetiltrækningskraft og sprøde krydderier.
Ca. 80 stk. glutenfri pebernødder
Total:10 minutter
Ingredienser
- 125 gr. smør (Plantemargarine eller blød kokosolie kan bruges)
- 125 gr. boghvedemel
- 75 gr. majsstivelse
- 125 gr. rørsukker eller kokossukker
- 1 æg
- 1 tsk. bagepulver
- 1 tsk. vaniljepulver
- 2 tsk. kardemomme
- 2 tsk. kanel
- 1 tsk. allehånde (eller nelliker)
- 1/2 tsk. sort peber nip salt
Sådan bager du glutenfri pebernødder
- Det hele æltes godt sammen, trilles til lange pølser som skæres i passende stykker, de dovne kan bare sætte dem på pladen, ellers trilles de lige runde.
- Bages ved 180 grader i ca. 10 min.
- Hvis de ikke er helt sprøde når de er kolde kan de bages 2-3 minutter mere. (Specielt børn laver dem jo tit i forskellige størrelser)
O