 
        Hjemmelavede ispinde med jordbær
Hjemmelavede ispinde er et lidt sundere alternativ til de sukkerholdige og fede flødeis, men smager helt fantastisk.
6 stk
Ingredienser
- 200 g friske jordbær
- 1½ dl græsk yoghurt 10%
- 2 bananer
- 1 spsk flydende honning
- 1 tsk vaniljepulver
- Jordbærfyld:
- 150 g friske jordbær
- 1 spsk flydende honning
- 5-6 friske jordbær, i skiver
Sådan gør du
- Skyl, og nip jordbærrene, og kom den i en blender sammen med græsk yoghurt, banan, honning og vaniljepulver.
- Blend det godt, og kom det i en sprøjtepose. Læg det til side.
- Skyl jordbær til fyldet.
- Blend dem i den rengjorte blender sammen med honningen. Blend, og kom fyldet i en sprøjtepose eller frysepose.
- Kom jordbærfyld i bundene af isformene. Fyld derefter yoghurtblandingen i.
- Til sidst kommer du forsigtigt en skive jordbær eller to ned i hver form.
- Kom ispinde i, og læg låg på. Sæt isen på frys til næste dag. Løsn forsigtigt isen fra formene med lunkent vand lige inden servering
10 skønne opskrifter med jordbær
- 
    
        Sprøde mandelkager med jordbær og chokolade
- 
    
        Rabarber-jordbær-islagkage
- 
    
        Jordbær-hyldeblomst-marmelade med french toast
- 
    
        Eton mess med jordbær og hyldeblomst
- 
    
        Jordbær-ispinde med mørk chokolade
- 
    
        Salat med jordbær, balsamico og hyldeblomst
- 
    
        Hurtig pulled pork med tacos og spicy jordbærsalsa
- 
    
        Jordbærsuppe med hyld, fløde og grillede jordbær
- 
    
        Sommerlagkage med jordbær, hvid chokolade og mandler
- 
    
        Nem frossen yoghurt med jordbær og kamille
 
     
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
        