-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
Hjemmelavet marmelade med hyldeblomst
Det er nemt at lave hjemmelavet marmelade med hyldeblomst! Marmeladen er skøn på ristet brød, og også som tilbehør til pandekager og smagfulde ost.
ca. 2¼ liter marmelade
Total:40 minutter
Arbejdstid:20 minutter
Ingredienser
- 500 g hyldeblomstkvas
- 1 liter vand
- 750 g syltesukker
- evt. vanilje (se tip)
Sådan gør du:
- Hak de frasiede blomster og citrusfrugter (uden kerner) i en foodprocessor til en grov eller fin puré – efter smag.
- Hæld puréen i en gryde, og tilsæt vand. Giv det et opkog, skru ned, og lad det simre til frugten er mør (10-15 min.)
- Tilsæt syltesukker, og kog over rask varme i ca. 5 min.
- Hæld den færdige marmelade på steriliserede glas – luk dem til med det samme. Vend dem af og til de første par timer, så frugten fordeler sig i marmeladen.