-
Rasmus' hårde tid på "Forræder"-slottet: Blev en anden
-
"Forræder"-Rasmus afslører: Ét mord var værre end alle de andre
-
Ikke set på tv: Rasmus afslører detaljer om konklavet
-
”De forstod slet ikke, at jeg ikke ville arbejde 60 dage uden løn”
-
“Forræder”-Stefan afslører: Har fået en udenlandsk flirt
-
Vidste du det? Her er Line Kirstens kendte mand
-
Dét fortyder Havshen i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Havshens verden faldt sammen
-
Marie Watson fik en skummel besked: Sådan blev hun tilbudt “Forræder”
-
Her er Signe Kraghs private kærlighed
-
Så meget får deltagerne i løn for at være med i "Forræder"
-
Emil Lange skal giftes

Hjemmelavet marmelade med hyldeblomst
Det er nemt at lave hjemmelavet marmelade med hyldeblomst! Marmeladen er skøn på ristet brød, og også som tilbehør til pandekager og smagfulde ost.
ca. 2¼ liter marmelade
Total:40 minutter
Arbejdstid:20 minutter
Ingredienser
- 500 g hyldeblomstkvas
- 1 liter vand
- 750 g syltesukker
- evt. vanilje (se tip)
SÅDAN GØR DU
Sådan gør du:
- Hak de frasiede blomster og citrusfrugter (uden kerner) i en foodprocessor til en grov eller fin puré – efter smag.
- Hæld puréen i en gryde, og tilsæt vand. Giv det et opkog, skru ned, og lad det simre til frugten er mør (10-15 min.)
- Tilsæt syltesukker, og kog over rask varme i ca. 5 min.
- Hæld den færdige marmelade på steriliserede glas – luk dem til med det samme. Vend dem af og til de første par timer, så frugten fordeler sig i marmeladen.