-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Hornfisk med nye kartofler, spinat, hyld og rabarber
En superenkel ret, hvor den tidlige sommers allerbedste råvarer får plads til at vise, hvad de kan. Hornfiskene steges med benene i. De er grønne og nemme at få øje på og fjerne, mens man spiser.
Ingredienser
- 800 g små nye kartofler
- 200 g spinat
- 20 g smør
- 2 stængler rabarber
- 4 skærme hyldeblomster
- salt
- Hornfisk:
- 1 dl rug- eller boghvedemel
- 2 tsk salt
- 2 tsk groftkværnet peber
- 3-4 hornfiskefileter
- smør til stegning.
Sådan laver du hornfisk med nye kartofler, spinat, hyld og rabarber
- Skrub kartoflerne rene, og kog dem i saltet vand ca. 10-15 min. Hak spinaten groft, mad og skær rabarberne i tynde skiver.
- Smelt smørret på panden, og kom kartoflerne på sammen med spinaten (obs: bruger du babyspinat, skal den først på panden umiddelbart inden servering, ellers klasker den sammen). Sauter 5 min, og kom så rabarberne ved.
- Rør rundt, og klip hyldeblomster ud over. Rør rundt igen. Krydr med salt.
- Hornfisk:
- Rør melet sammen med salt og peber. Skær fiskene i mindre stykker, og vend stykkerne i melet.
- Smelt smørret på en pande. Steg fiskestykkerne 3-4 min på hver side, til de grønne ben kan ses i kanterne. Servér straks fiskene sammen med tilbehøret.
PRØV OGSÅ: Rabarber-hyldeblomstsyltetøj