Rababer-hyldeblomstsyltetøj
SPONSORERET indhold

Rabarber-hyldeblomstsyltetøj

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Brug kvaset fra saftproduktionen til at lave dejligt aromatisk syltetøj. Det er så rart ikke at være nødt til at smide noget ud, som kan bruges, og så er det supernemt og smager skønt. Tre fluer med et smæk!

Af: Mette Helbæk Foto: Line Thit Klein
16. jun. 2014 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

1,2 kg rester fra saftproduktionen
1 dl rørsukker
2 dl rabarber-hyldeblomstsaft.

Sådan laver du rabarber-hyldeblomstsyltetøj:

Kør kvaset gennem en kødhakker, eller kør, til det er findelt på en foodprocessor.Lad være med at køre foodprocessoren så længe, at kvaset bliver helt til mos.

Kom det hele i en gryde, også sukkeret, og kog 15-20 min, til konsistensen er god.

Hæld på glas, eller spis med det samme.

Syltetøjet er dejligt at bruge f.eks. som tærtefyld eller som tilbehør til ost.

PRØV OGSÅ: Rabarber-hyldeblomstsaft