-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
Kotelet med rabarber-ingefærkompot
4
Ingredienser
- 4 koteletter
- lidt smør til stegning
- salt og peber.
- Rabarberkompot:
- 400 g rabarber i skiver
- 100 g rørsukker
- 1 spsk hel sort peber
- 2 spsk revet frisk ingefær.
- Små stegte kartoffelkager:
- 2 bagekartofler
- 1 spsk hvedemel
- salt og friskkværnet peber
- lidt olivenolie.
Sådan gør du
- Hæld rabarberne i et ildfast fad, drys med sukker, sort peber og vend rundt med ingefær. Bag i ovnen ved 175 grader i 15 minutter, tag det ud og køl ned. Hæld kompotten på steriliserede glas i køleskabet.
- Riv kartoflerne, vend dem straks i hvedemel, salt og peber. Fordi kartoflerne hurtigt bliver brune, skal de straks – ca. en spiseskefuld – steges på pande i olie ca. 3-5 minutter.
- Steg koteletterne på begge side i smør 5 minutter på hver side, drys med salt og peber og sevér dem med rabarberkompot og kartoffelkager.