-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
Koteletter i pande med sortkål og svampe
Saftige fadkoteletter, der er dækket af svampe i cremet sauce. Uhm.
4
Total:45 minutter
Ingredienser
- 300 g svampe, f.eks. champignon, østershatte, kejserhatte eller andre
- 4 nakkekoteletter
- 50 g smør
- 2 spsk hvedemel
- salt og peber
- 400 g sortkål (alternativt grønkål)
- 1 dl vand
- 2 ½ dl madlavningsfløde 13%.
- Tilbehør: Kogte byg- eller hvedekerner.
Sådan laver du koteletter
- Skær svampene i kvarte og rist dem på en tør pande. Smelt smørret og læg nakkekoteletterne på panden. Brun dem af og drys med salt og peber. Drys hvedemel på panden og rør godt rundt. Tilsæt sortkål, vand og fløde og bring panden i kog.
- Sæt panden i ovnen ved 200 grader i 25 min.