-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
Krydrede minifrikadeller i pasta
Nem pastaret med krydrede kødboller, pasta og friske tomater. Når du laver frikadellerne, så overvej at lave en dobbelt portion og frys halvdelen ned. Så har du nem mad en anden dag. hvor du blot skal koge pastaen og hakke tomaterne.
4 personer
Total:40 minutter
Ingredienser
- Fars:
- 500 g hakket svinekød eller en blanding af svine- og kalvekød, maks. 10 % fedt
- 1½ tsk. salt
- peber
- 1 lille revet løg, ca. 2 spsk.
- 1 æg
- 4 spsk. hvedemel
- 2 dl mælk
- 1 tsk. finthakket chili
- 2 fed finthakkede hvidløg
- 2 tsk. oregano
- 10 g smør og 1 spsk. olivenolie til stegning
- Desuden:
- 300 g pasta f.eks. bånd
- 500 g tomater, i små tern
- 1-2 fed finthakket hvidløg
- 2 spsk. olivenolie
- salt, peber
- 2 dl friskrevet parmesan
- oliven
- Pynt: Friske basilikumblade
- Tilbehør: Grøn pesto
Sådan laver du pasta med krydrede kødboller
- Rør farsen med chili, hvidløg og oregano. Form farsen til små frikadeller, og steg dem i smør og olie på en pande, til de er gennemstegte.
- Kog og afdryp pastaen efter anvisning på emballagen.
- Bland tomat hvidløg, olivenolie, salt og peber. Vend tomatblandingen i pastaen. Kom parmesan og oliven på. Pynt med basilikum.
- Servér pastaen til frikadellerne sammen med en god pesto.