-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Lækker toast: Pan bagnat
Toast kan både være søde og salte og kan fyldes med så gode sager, at det kan udgøre et helt måltid.
Pan bagnat til 4 personer
Total:30 minutter
Ingredienser
- 200 g kartofler
- 200 g grønne bønner
- 2 æg
- 2 tomater
- ½ agurk
- 1 romaine
- 2 spsk. sorte oliven
- 200 g tun i olie
- 2 spsk. Hellmann mayonnaise
- 1 spsk. dijonsennep
- 4 spsk. olivenolie
- salt og peber
- 4 boller
Sådan laver du pan bagnat
- 1. Kog kartoflerne møre i letsaltet vand. I de sidste 5-6 min. koges de grønne bønner æggene med, til æggene er hårdkogte.
- 2. Pil de kogte kartofler, og skær dem i skiver. Hak de hårdkogte æg.
- 3. Skær tomater i både og agurk i tern. Snit salaten fint, skyl den, og slyng den tør. Bland det hele sammen til en salat sammen med oliven.
- 4. Mos tunen med en gaffel, og bland i salaten
- 5. Rør mayonnaisen med sennep. Rør olivenolien i, lidt efter lidt, til dressingen er cremet og mayonnaiseagtig i konsistensen. Smag til med salt og peber.
- 6. Rist bollerne i en toaster, eller lun dem i ovnen. Flæk bollerne, og kom dressing og salat nicoise i, og klap dem sammen.