-
Rasmus' hårde tid på "Forræder"-slottet: Blev en anden
-
"Forræder"-Rasmus afslører: Ét mord var værre end alle de andre
-
Ikke set på tv: Rasmus afslører detaljer om konklavet
-
”De forstod slet ikke, at jeg ikke ville arbejde 60 dage uden løn”
-
“Forræder”-Stefan afslører: Har fået en udenlandsk flirt
-
Vidste du det? Her er Line Kirstens kendte mand
-
Dét fortyder Havshen i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Havshens verden faldt sammen
-
Marie Watson fik en skummel besked: Sådan blev hun tilbudt “Forræder”
-
Her er Signe Kraghs private kærlighed
-
Så meget får deltagerne i løn for at være med i "Forræder"
-
Emil Lange skal giftes

Spis sundt og nordisk
Det nordiske køkken bliver tit fremstillet som et modefænomen eller avantgarde mad med noma som spydspids. Men det handler i bund og grund bare om at bruge de råvarer, der vokser i vores egen baghave.
På den måde belaster vi klimaet mindre og så viser undersøgelser, at mad baseret på nordisk kost som bær, korn, fisk og kål har en gavnlig effekt for vores sundhed. Genialt.
Derfor kan du i denne uge forsøge dig med madskribent Marie Steenbergers lækre opskrifter på nordisk mad - og bare rolig. Du skal ikke ud og plukke urter i skoven for at lave opskrifter, men kan nøjes med at gå i dit lokale supermarked. Og når middagsmaden nu har sundheden i top, så kan der lige være plads til en dessert, som både er lækker at se på og smager himmelsk.