-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Mexikansk suppe med kødboller og quesadillas
Få varmen med en god mexicansk suppe med masser af lækkert fyld og tilbehør.
4 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 45 min.
- Koge-/stegetid: 40 min.
- Suppe:
- 2 løg
- 3 fed hvidløg
- 1 rød chili
- 1 spsk. olivenolie
- 1 dåse hakkede tomater
- 1 liter oksebouillon
- 2 tsk. oregano
- 1 tsk. stødt spidskommen
- 1 tsk. stødt koriander
- 150-200 g majskerner (frosne)
- 2-3 tsk. lime- eller
- citronsaft
- salt og peber
- Kødboller:
- 250 g hakket oksekød
- ½ tsk. groft salt
- 3 spsk. majsmel (polenta)
- 1 æg (str. S)
- ¼ tsk. stødt. spidskommen
- 1 bundt frisk koriander
- 1 spsk. olivenolie
- Quesadillas:
- 4 tortillaer
- 2-3 spsk. grøn pesto (med rucola, persille eller ramsløg)
- 100 g revet ost
- Pil løg og hvidløg, og hak dem fint. Rens chilien, og hak den fint. Tag ca. ⅓ af løg, hvidløg og chili fra til farsen.
- Sautér løg, hvidløg og chili i en gryde med olie i 3-5 min. Tilsæt tomater, bouillon og krydderier, og lad suppen simre i mindst 15 min.
- Kødboller:
- Rør kødet med salt, og tilsæt løg, hvidløg og chili. Rør majsmel og æg i farsen, og tilsæt spidskommen og 2 spsk. hakkede korianderblade. Form farsen til små, runde kødboller, og brun dem på en varm pande med olie.
- Læg kødbollerne i suppen, tilsæt de frosne majskerner, og lad suppen simre i 8-10 min. Smag til med citrussaft, salt og peber, og servér i dybe tallerkner med quesadillas.
- Quesadillas:
- Smør tortillaer med pesto, og drys med ost. Fold dem sammen, og steg dem på en varm pande eller i en toastmaskine, til de er gyldne og sprøde, og osten er smeltet. Skær dem i snitter.