-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
Mørbrad med mandelpesto
Prøv denne eksotiske opskrift på mørbrad med mandelpesto.
Ingredienser
- Arbejdstid: 30 min.
- Stegetid, i alt: ca. 6 min.
- 1 svinemørbrad på ca. 500 g
- salt og peber
- 2-3 spsk smør
- 2 dl bouillon
- 1 dl piskefløde
- Mandelpesto:
- 50 g mandler
- 1 bdt persille
- 4 spsk olivenolie
- 1 spsk citronsaft
- salt og peber
- Tilbehør:
- 400 g grøn båndspaghetti
- 1 lille rød peberfrugt (finthakket)
- 1-2 spsk olivenolie
- Mandelpesto: Nip persillen fri for grove stilke. Blend persille og mandler og kom olie og citronsaft i.
- Puds mørbraden fri for sener og hinder og skær den i 2 cm tykke bøffer. Krydr dem med salt og peber. Brun bøfferne 1 minut på hver side. Dæmp varmen og steg dem endnu 2-3 minutter på hver side.
- Anret mandelpesto på bøfferne, lige før de serveres.
- Serveres med pastaen, som vendes i olivenolie med hakket peber.