-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Myntemarineret ananas med vaniljeis
En simpel og smadderdelikat lille dessert bestående af små ananastern marineret i myntesukker serveret sammen med en kugle cremet vaniljeis. Perfekt både til hverdag og i weekenden.
4 personer
Ingredienser
- Af Maja Ambeck Vase
- 300 g sød ananas
- 15 mynteblade + ekstra til pynt
- 2 spsk sukker
- 4 kugler vaniljeis
- (eller hvid chokolade-is)
Sådan gør du
- Skær ananas i bittesmå tern, og kom dem i en skål. Stød mynteblade og sukker i en morter, og bland myntesukker og ananastern godt sammen. Fordel de myntemarinerede ananastern i fire skåle, og top med en kugle vaniljeis. Pynt med små mynteblade, og server straks.
- Tip: Erstat vaniljeisen med skyr, og du har pludselig en morgenmad i verdensklasse.