-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
Æg i sennepssovs
Den gamle klassiker „Skidne æg“ her med to slags sennep.
Ingredienser
- Arbejdstid: 15 min.
- Kogetid: 10 min.
- Ikke fryse-egnet
- 15 g smør
- 1 spsk mel
- 1 ½ dl hønsebouillon
- 1 dl mælk
- 1 spsk fiskesennep
- 1-2 tsk dijonsennep
- 2-3 æg
- 1 bdt purløg, persille og/ eller kørvel
- salt og peber
- Tilbehør: rugbrød eller brasede kartofler
- Lav en opbagt sovs af smør, mel, bouillon og mælk. Smag til med sennep, salt og peber.
- Kog æggene smilende ca. 8 min. Fordel sovsen i 2 varme tallerkner og læg halve pillede æg i.
- Drys med fintsnittet purløg, hakket persille og/eller kørvel og servér straks.