-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
And med hvide bønner og rodfrugter
4 personer
Ingredienser
- 100 g hvide bønner, f.eks. butterbeans
- 2 spsk. olivenolie
- 2 andebryst a ca. 300 g
- 100 g bacon i tern
- 2 løg
- 2 gulerødder
- 2 pastinakker
- 5 dl hvidvin
- 6 skoldede, flåede og hakkede friske tomater
- 2 fed finthakket hvidløg
- 2 kviste timian
- salt, peber
- Pynt: sorte oliven, frisk basilikum og tomater i både
- Tilbehør: flute, evt. med aïoli (hvidløgsmayonnaise)
- udblød de hvide bønner 10-12 timer i rigeligt koldt vand. Hæld vandet fra. kog bønnerne i frisk vand efter anvisning på emballagen (ca. 45 min.). Lad dem dryppe af i en sigte.
- Varm olivenolien op i en stor jerngryde. Brun andebrysterne på begge sider. Svits baconternene i gryden. Hæld fedtstoffet fra undtagen 1 spsk.
- Hak løgene, og skær gulerødder og pastinakker i skrå skiver. Svits løg, gulerødder og pastinakker med et par min. kom vin, tomater, hvidløg, timian, salt og peber i. kog retten op, og læg andebrysterne i. Lad retten simre ca. 1½ time under låg. Tag andebrysterne op, og skær fedtet af.
- Skum suppen af for fedt. skær kødet i tynde skiver, og kom dem tilbage i gryden. Hæld de hvide bønner i, og kog dem med 5 min. Pynt retten med sorte oliven, basilikum og tomatbåde, eller server pynten til sammen med flute og aïoli.