Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Asparges frittata
Foto: Thomas Hergaard

Asparges frittata - opskrift fra Hjemmet

Asparges frittata

(4-6 personer)
Print

Arbejdstid: 15 min.
Stegetid: 15 min.
Ikke fryse-egnet
1 lille løg
1-2 spsk olivenolie
1 bdt grønne asparges
4 store æg
75 g revet ost
salt og peber

  1. Sauter finthakket løg bløde på en pande med olie.
  2. Skær de træede ender af de grønne asparges og skær dem i 2 cm stykker. Steg dem på panden 1-2 min.
  3. Pisk æggene sammen med salt og peber og hæld dem på panden. Skru ned til middel varme og bag æggekagen ca. 8-10 min.
  4. Drys revet ost over og sæt panden under grillen i ovnen ca. 3 min.
  5. Løft æggekagen over på et skærebræt og skær den i trekanter.
Se, hvad vi ellers skriver om: Tapas og Tilbehør