Blondiehjerter med pynt
SPONSORERET indhold

Blondiehjerter med pynt

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Søde og bløde hjerter med en skøn smag af hvid chokolade.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Tia Borgsmidt
10. feb. 2020 | Opskrift | Hendes Verden
8 personer

Ingredienser

200 g hvid chokolade
200 g smør
korn af 1 stang vanilje
150 g sukker
3 æg
200 g hvedemel
½ tsk. bagepulver

Pynt:

200 g hvid chokolade
rød levnedsmiddelfarve
glasur rørt af 150 g flormelis og 1½ spsk. pasteuriseret æggehvide eller kogende vand

kagepynt, f.eks. små sukkerhjerter, sukkerkugler mv.

Sådan gør du

  1. Smør 12 hjerteforme med blødt smør. Vi har brugt EVAtrio silikoneforme.
  2. Hak den hvide chokolade fint. Smelt smørret i en gryde. Tag gryden fra varmen, og rør vaniljekorn og chokoladen i. Rør, til chokoladen er smeltet. Afkøl blandingen ca. 10 min.
  3. Rør sukker og æg i chokoladeblandingen. Bland hvedemel og bagepulver, og rør det i dejen.
  4. Kom dejen i formene. Bag kagerne ved 175 gr. på midterste ovnribbe ca. 25 min. Lad kagerne afkøle i formene.
  5. Tag kagerne ud af formene. Hak og smelt ⅔ af den hvide chokolade i mikroovn eller over vandbad. Rør resten af den hvide chokolade i, til den er smeltet.
  6. Farv med levnedsmiddelfarve, til det er lyserødt. Overtræk kagehjerterne hermed. Lad chokoladen stivne. Pynt kagerne

Anbefalet til dig