Broccoli & Ricotta-dip

Foto: Anders Schønnemann Broccoli & Ricotta-dip

Broccoli-dip

Broccoli & Ricotta-dip

Jeg bruger denne dip i sandwich og til at smøre på knækbrød. Nyd den også gerne med sprød salat, gulerødder eller andet snackgrønt.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 2-4 Person(er)
Ingredienser

200 g broccoli
150 g ricotta
2 spsk citronsaft
½ fed hvidløg
salt og peber

Sådan gør du

Damp broccolien mør i usaltet vand. Dræn vandet fra, og dryp den godt af. Lad den køle. Blend broccolien i en foodprocessor, og tilsæt ricotta (blend ikke for meget, når ricottaen er tilsat.).

Smag til med citronsaft, fintrevet hvidløg, salt og peber.

Servér dippen med sprøde grøntsager, knækbrød, grissini eller rugbrødstave.

PRØV OGSÅ: Sort bønne-dip


star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Broccoli og Dip

610x200_woordy_knap2.jpeg