Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Broccoli & Ricotta-dip
Foto: Anders Schønnemann Broccoli & Ricotta-dip

Broccoli-dip

Broccoli & Ricotta-dip

Jeg bruger denne dip i sandwich og til at smøre på knækbrød. Nyd den også gerne med sprød salat, gulerødder eller andet snackgrønt.

2-4
Print

200 g broccoli
150 g ricotta
2 spsk citronsaft
½ fed hvidløg
salt og peber

Sådan gør du

Damp broccolien mør i usaltet vand. Dræn vandet fra, og dryp den godt af. Lad den køle. Blend broccolien i en foodprocessor, og tilsæt ricotta (blend ikke for meget, når ricottaen er tilsat.).

Smag til med citronsaft, fintrevet hvidløg, salt og peber.

Servér dippen med sprøde grøntsager, knækbrød, grissini eller rugbrødstave.

PRØV OGSÅ: Sort bønne-dip


Se, hvad vi ellers skriver om: Broccoli og Dip