Cheesecake crumble
SPONSORERET indhold

Cheesecake crumble

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Denne version af cheesecake er både nemmere og supermeget sundere end den klassiske variant. Faktisk er den næsten o.k. at spise til morgenmad!

Foto: Anders Schønnemann
11. jan. 2019 | Opskrift | ALT for damerne
4 personer

Ingredienser

Af Louisa Lorang 

400 g letmælksyoghurt
1 spsk citronskal, fintrevet
1 spsk vaniljepulver
1 spsk chiafrø
1-2 spsk ahorn-
eller agavesirup

Topping:
1 håndfuld hindbær
1 håndfuld blåbær
evt. mere sirup
4-6 grove kiks

Sådan gør du

  1. Rør yoghurt, citronskal, vanilje og ­chiafrø sammen.
  2. Smag til med sirup.
  3. Fyld massen i 4 fine skåle eller glas, dæk dem til, og sæt dem koldt natten over.
  4. Server dem dagen efter toppet med bær, evt. sirup og knuste kiks.

TIP: Chia er især rig på omega-3. Det lille frø binder op til 10 gange sin egen vægt i væske. Det betyder at chiafrø er gode til at få ting til at "sætte" sig. Som yoghurten her, der får en blød, fromageagtig konsistens. Husk altid at røre godt rundt, så frøene bliver jævn fordelt.

Anbefalet til dig