Fiberkiks
SPONSORERET indhold

Fiberkiks

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Sprøde, sunde og helt uimodståelige fiberkiks.

Af: Majbritt Louring Engell Foto: Maria Nørregaard
12. apr. 2013 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

30 stk
2 dl fiberkost
1 dl hørfrø, hele
1 dl sesamfrø
1 dl pinjekerner
2 tsk kanel
lidt salt
3 dl koldt vand
1 æg
½ dl rapsolie
150 g rugmel

Sådan gør du:

Alle kernerne blandes i en skål, og vandet hældes over. Lad det stå sådan i ½ – 1 times tid.

Rør sammenpisket æg, rapsolie og rugmel med i dejen.

Hæld dejen ud på 2– 3 bageplader og bred den ud til hele bagepladen. Dejen skal rulles helt tynd. Læg evt. et stykke bagepapir over og pres dejen ud med en kagerulle. Bages i ovnen, der er forvarmet til 180 grader varmluft i ca. 20 – 25 minutter. Bliver brødene tørre eller bløde kan du tørre dem i ovnen eller riste dem i en brødrister.

60 kcal pr stk

PRØV OGSÅ: Pekanbrød

FÅ MERE inspiration til lækker mad på ALTfordamerne.dk/opskrifter/sund--slank