-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Flæskesteg med syltede rødløg
Ingen jul uden flæskesteg – her giver vi den blot en lækker marinade med farin og soja.
Flæskesteg med syltede rødløg
Ingen jul uden flæskesteg – her giver vi den blot en lækker marinade med farin og soja.
(4 pers.)
1 ribbensteg (ca. 1,2 kg)
groft salt
Marinade:
1 spsk. brun farin
4 spsk. soja
2 spsk. sød sennep
2 fed hvidløg
5 peberkorn knust i morter
frisk timian
1. Tænd ovnen på 220 grader. Gnid ribbenstegen godt med groft salt, og kom den i en bradepande. Kom vand ved, så det dækker bunden. Stil stegen i ovnen i 15 minutter.
2. Rør ingredienserne til marinaden godt sammen. Tag stegen ud, og masser marinaden ind i stegen. Skru ned til 170 grader, og giv stegen yderligere 40 minutter. Dryp med marinade ca. hvert tiende minut.
3. Tag stegen ud, og lad den hvile 15 minutter. Skær i grove skiver, og server med syltede løg og rødkålssalat.
Syltede rødløg
(ca. 2 små glas eller et stort)
8 rødløg
2 dl vand
3 dl eddike
200 g sukker
3 laurbærblade
10 sorte peberkorn
1 bundt dild, fint snittet
Pil, og skær løg i skiver. Kog vand, eddike, sukker, laurbærblade og peberkorn op i en gryde. Kom løg og dild i skoldede sylteglas, og overhæld med lagen. Sæt låg på. Lad dem køle af, og stil i køleskab. Lad det trække et døgns tid inden brug.
► SE OGSÅ: Julens bedste flæskesteg
► SE OGSÅ: Flæskesteg med bagte rødder, timian og citron
► SE OGSÅ: Flæskesteg med lynsyltede agurker