Frossen solbærdessert
SPONSORERET indhold

Frossen solbærdessert

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Et friskt alternativ til is er denne lækre sommerdessert med frosne solbær og fløde.

Af: Hanne Bloch Foto: Thomas Hergaard
23. jul. 2012 | Opskrift | Hjemmet

Ingredienser

Arbejdstid:
10 min.
Ikke fryse-egnet
(4 personer)
250 g frosne solbær (hindbær og jordbær kan også bruges)
200 g sukker
½ liter piskefløde
citronmelisse eller mynte

  1. Kom de frosne bær samt sukker i en foodprocessor og lad den køre, til bærrene er helt knuste og blandet med sukkeret.
  2. Hæld fløden i lidt ad gangen, til blandingen bliver iscremet.
  3. Fordél i portionsglas og sæt et melisse- eller mynteblad på toppen.
  4. Nemmere kan det ikke være!