Grillbøffer med melonsalat
Foto: Betina Hastoft Saftige bøffer på grillen med en frisk salat til - det er lækker sommermad.

Grillbøffer med melonsalat

En grillet bøf på en lun sommeraften er bare lækkert - her får du opskriften på grillede entrecotes med en skøn salat med melon til.

printer Print
clock 6 minutter
plate 4 personer

4 entrecoter
olie til pensling
salt, peber
1 spsk. olie

Desuden:
½ agurk
200 g cherrytomater
½ kantalupmelon
75 g spæd spinat
2 forårsløg

Dressing:
2 spsk. olivenolie
2 spsk. citronsaft
½ tsk. dijonsennep
salt, peber

Tilbehør: evt. grillede skiver flute

Sådan laver du grillstegte bøffer med melonsalat

  1. Pensl kødet med olie. Krydr kødet med salt og peber.
  2. Læg det på grillen, vend dem nogle gange undervejs. De skal grilles ca. 6 min. i alt.
  3. Skær agurken i tern. Halver tomaterne. Skær melonkødet i tern.
  4. Skyl, og afdryp spinaten godt. Snit forårsløgene. Fordel grønsager og melon i en skål.
  5. Pisk ingredienserne til dressingen sammen. Dryp den over salaten.
  6. Server salaten til bøfferne.

    grillboffer-med-melonsalat.jpg
Se, hvad vi ellers skriver om: Grillmad, Bøf, Melonsalat og Hovedret