SPONSORERET indhold
Grillbøffer med melonsalat
En grillet bøf på en lun sommeraften er bare lækkert - her får du opskriften på grillede entrecotes med en skøn salat med melon til:
4 personer |
Total: 6 min
Ingredienser
4 entrecoter
olie til pensling
salt, peber
1 spsk. olie
Desuden:
½ agurk
200 g cherrytomater
½ kantalupmelon
75 g spæd spinat
2 forårsløg
Dressing:
2 spsk. olivenolie
2 spsk. citronsaft
½ tsk. dijonsennep
salt, peber
Tilbehør: evt. grillede skiver flute
Sådan laver du grillstegte bøffer med melonsalat
- Pensl kødet med olie. Krydr kødet med salt og peber.
- Læg det på grillen, vend dem nogle gange undervejs. De skal grilles ca. 6 min. i alt.
- Skær agurken i tern. Halver tomaterne. Skær melonkødet i tern.
- Skyl, og afdryp spinaten godt. Snit forårsløgene. Fordel grønsager og melon i en skål.
- Pisk ingredienserne til dressingen sammen. Dryp den over salaten.
- Server salaten til bøfferne.