Grillede grønne asparges med vinaigrette og hytteost
SPONSORERET indhold

Grillede grønne asparges med vinaigrette og hytteost

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Forårets fineste grøntsag får en fantastisk smag af at komme på grill. Server med en god vinaigrette.

Af: Pernille Skjødt Foto: Line Thit Klein
03. jun. 2015 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

1-2 bundter grønne asparges
1 skalotteløg
8 cornichoner
1½ spsk kapers
1 lille bundt kørvel
½-1 potte basilikum
1 tsk dijonsennep
½ citron, saft heraf
1 spsk eddike, f.eks. æbleeddike
2 spsk olivenolie
100 g rygeost

Sådan gør du

Knæk den træede del af bunden på de grønne asparges, og kasser dem. Vend asparges med lidt olivenolie, salt og peber. Grill dem 2 minutter på hver side. Anret asparges på et fad.

Pil og skær skalotteløget i tynde skiver. Hak cornichoner og kørvel groft, og pluk basilikummen. Rør dijonsennep med citronsaft, æbleeddike, cornichoner, kapers, olivenolie, salt og peber.

Hæld dressingen over aspargesene, og drys med skalotteløg, kørvel og basilikum. Kom små teskefulde af rygeost ved aspargesene, og server.