Grønkålssalat med tahin og nødder
SPONSORERET indhold

Grønkålssalat med tahin og nødder

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Tahin stammer fra Mellemøsten og til-fører fedme og smag til grønkålen.

Af: Pernille Skjødt Foto: Line Thit Klein
03. dec. 2014 | Opskrift | ALT for damerne
4-6

Ingredienser

300-400 g grønkål
3 klementiner
3 spsk tahin
1 spsk flydende honning
½ dl vand
1½ spsk citronsaft
1 knivspids cayennepeber
50 g hasselnødder
2 spsk finthakket skalotteløg

Sådan gør du

Rib grønkålen fra stilken, og skyl og hak den groft. Pil klementinerne og skær dem evt. i fileter. Rør tahin sammen med flydende honning, vand, citronsaft, salt og cayennepeber. Vend grønkålen sammen med tahindressingen. Hak nødderne, og rist dem gyldne på en tør pande. Bland nødder, skalotteløg og klementiner i salaten, og servér den f.eks. som tilbehør til and eller som tilbehør til en vegetarisk middag.


PRØV OGSÅ: Andebryst med sprøde rodfrugt-kartoffelkager, krydderurter og chili