Grønkålssalat med tahin og nødder

Foto: Line Thit Klein

Grønkålssalat med nødder

Grønkålssalat med tahin og nødder

Tahin stammer fra Mellemøsten og til-fører fedme og smag til grønkålen.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 4-6 Person(er)
Ingredienser

300-400 g grønkål
3 klementiner
3 spsk tahin
1 spsk flydende honning
½ dl vand
1½ spsk citronsaft
1 knivspids cayennepeber
50 g hasselnødder
2 spsk finthakket skalotteløg

Sådan gør du

Rib grønkålen fra stilken, og skyl og hak den groft. Pil klementinerne og skær dem evt. i fileter. Rør tahin sammen med flydende honning, vand, citronsaft, salt og cayennepeber. Vend grønkålen sammen med tahindressingen. Hak nødderne, og rist dem gyldne på en tør pande. Bland nødder, skalotteløg og klementiner i salaten, og servér den f.eks. som tilbehør til and eller som tilbehør til en vegetarisk middag.


PRØV OGSÅ: Andebryst med sprøde rodfrugt-kartoffelkager, krydderurter og chili

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!