Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Gulerodssuppe med ingefær
Foto: Thomas Hergaard Her får du den bedste opskrift på gulerodssuppe med ingefær.

Gulerodssuppe med ingefær

Gulerodssuppe med ingefær

Servér en dampende varm suppe til kolde aftener.

40 minutter
Print
Gulerodssuppe med ingefær til 4 personer

Gulerodssuppe med ingefær

Arbejdstid: 20 min.
Koge/stegetid: 20 min.
Fryse-egnet

500 g gulerødder(i skiver)
2 løg (finthakket)
2 fed hvidløg (finthakket)
20 g frisk ingefær (finthakket)
30 g smør eller olivenolie
1 tsk stødt spidskommen
1 tsk stødt koriander
salt og peber
1,5 -2 liter hønse- eller grønsagsbouillon
2 spsk citronsaft


Tilbehør: 4 spsk cremefraiche og brød

Sådan laver du gulerodssuppe med ingefær

1. Svits gulerødder, løg, hvidløg og ingefær blanke i en gryde med smør og tilsæt krydderier, salt og peber.

2. Hæld bouillonen ved og lad det simre, til gulerødderne er helt møre — ca. 20 min.

3. Blend suppen jævn og smag til med citronsaft, salt og peber.

4. Servér suppen med cremefraiche og brød.

Se, hvad vi ellers skriver om: Nem aftensmad, Suppe, Gulerodssuppe, Ingefær, Vegetarisk og Hovedret