opskrift på havregrød
SPONSORERET indhold

Havregrød med quinoa og mandler

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Den klassiske havregrød er blevet piftet op med quinoa og mandelmælk. Servér den lækre grød til morgenmad med pærer og flydende honning på toppen.

Af: Lone Kjær Foto: Tia Borgsmidt
13. aug. 2018 | Opskrift | BoligLiv
Havregrød til 4 personer | Total: 20 min

Ingredienser

2 spsk. sorte quinoa
2 dl vand
100 g groftvalsede havregryn
2 tsk. vaniljesukker
4 dl mandelmælk

Topping:
2 pærer
2 spsk. mandler flydende honning

Sådan laver du havregrød med mandelmælk

1. Kom quinoa og vand i en gryde, og kog i ca. 10 min.

2. Tilsæt havregryn, vaniljesukker og mandelmælk, og kog ved svag varme i ca. 5 min., til grøden er blød og quinoa kogte. Er grøden for tyk, spædes til med mere mandelmælk.

3. Server grøden med pærer i skiver, hakkede mandler og et dryp honning.

 

Anbefalet til dig