opskrift på havregrød

Foto: Tia Borgsmidt Nemt og frisk - den klassiske havregrød i fint selskab med pærer, mandler og honning

Nem havregrød

Havregrød med quinoa og mandler

Den klassiske havregrød er blevet piftet op med quinoa og mandelmælk. Servér den lækre grød til morgenmad med pærer og flydende honning på toppen.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
preparation Total: 20 minutter
plate Havregrød til 4 personer
Ingredienser

2 spsk. sorte quinoa
2 dl vand
100 g groftvalsede havregryn
2 tsk. vaniljesukker
4 dl mandelmælk

Topping:
2 pærer
2 spsk. mandler flydende honning

Sådan laver du havregrød med mandelmælk

1. Kom quinoa og vand i en gryde, og kog i ca. 10 min.

2. Tilsæt havregryn, vaniljesukker og mandelmælk, og kog ved svag varme i ca. 5 min., til grøden er blød og quinoa kogte. Er grøden for tyk, spædes til med mere mandelmælk.

3. Server grøden med pærer i skiver, hakkede mandler og et dryp honning.

 

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Nem morgenmad, Grød, Havregrød, Sund morgenmad, Quinoa og Morgenmad