Daim hjemmelavet
SPONSORERET indhold

Hjemmelavet Daim

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Findes der noget bedre end en bid knasende sprød Daim? Det skulle da lige være en bid knasende sprød HJEMMELAVET Daim... Her får du en skøn opskrift på Daim:

Af: Lone Kjær Foto: Tia Borgsmidt
19. dec. 2018 | Opskrift | ALT for damerne
Ca 20 stykker Daim | Total: 45 min

Ingredienser

100 g smør
250 g lyst rørsukker
50 g lys sirup
1 tsk salt
75 g mandler
ca. 300 g mælkechokolade

Sådan laver du hjemmelavet Daim

  1. Kom smør, sukker, sirup og salt i en gryde. Varm op, og rør massen sammen. Kog massen, til den er gyldenbrun og karamelagtig.
  2. Blend mandlerne til en grov mandelmel, og vend i karamelmassen. Lad det simre yderligere 3-5 minutter.

    PRØV OGSÅ: Hjemmelavet Toffifee
  3. Fordel hurtigt karamellen på et stykke bagepapir, og lad det størkne. Det betyder ikke så meget hvilken form. Læg det evt. i køleskabet.
  4. Temperer chokoladen.
  5. Knæk karamellen i ca. 20 stykker, og vend forsigtigt i chokoladen. Afdryp, og lad dem tørre på et stykke bagepapir.

    SE OGSÅ: Guide til chokoladetemperering

Anbefalet til dig