Hjertemuffins
SPONSORERET indhold

Fineste hjertemuffins: Sådan laver du dem selv

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Prøv de super nemme hjertemuffins, der både ser fine ud og smager fantastisk.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Betina Hastoft
14. feb. 2022 | Opskrift | Hendes Verden
12 stk.

Ingredienser

Dej:

100 g blødt smør
250 g sukker
2 tsk. vaniljesukker
2 æg
2½ dl mælk
200 g hvedemel
1 knsp. salt
1½ tsk. bagepulver
40 g usødet kakaopulver

Hindbærsmørcreme (1 portion)

50 g hindbær (optøede fra
frost kan bruges)
1 spsk. vand
100 g blødt smør
400 g flormelis

Sådan gør du

  1. Pisk smør, sukker og vaniljesukker sammen. Pisk et æg i ad gangen. Rør mælk, hvedemel, salt, bagepulver og kakaopulver.
  2. Fordel dejen i 12 kraftige papirmuffinforme. Bag dem ca. 25 min. ved 175 gr. på midterste ovnribbe, til de netop er gennembagte.
  3.  Skær toppen af kagerne. Udstik hjerter i toppene. Tag lidt af kagemidten op, og sprøjt creme i kagerne. Læg kagehjertelåget over.

Hindbærsmørcreme

  1. Kog hindbær og vand op i en lille gryde 2-3 min. Pres dem gennem en si. Kom hindbærsaften i en skål med smør og flormelis.
  2. Pisk med en håndmikser alle ingredienserne til smørcremen sammen til en luftig masse.

Tip: Server de lækre muffins med en skøn milkshake med hindbær

Sådan laver du hindbærmilkshake:
Kom 100 g hindbær, 1½ dl mælk og 3 dl vaniljeis i en blender eller foodprocessor.
Miks det sammen, og kom det i 2-3 flasker eller høje glas med sugerør.

Anbefalet til dig