
SPONSORERET indhold
Fineste hjertemuffins: Sådan laver du dem selv
Prøv de super nemme hjertemuffins, der både ser fine ud og smager fantastisk.
12 stk.
Ingredienser
Dej:
100 g blødt smør
250 g sukker
2 tsk. vaniljesukker
2 æg
2½ dl mælk
200 g hvedemel
1 knsp. salt
1½ tsk. bagepulver
40 g usødet kakaopulver
Hindbærsmørcreme (1 portion)
50 g hindbær (optøede fra
frost kan bruges)
1 spsk. vand
100 g blødt smør
400 g flormelis
Sådan gør du
- Pisk smør, sukker og vaniljesukker sammen. Pisk et æg i ad gangen. Rør mælk, hvedemel, salt, bagepulver og kakaopulver.
- Fordel dejen i 12 kraftige papirmuffinforme. Bag dem ca. 25 min. ved 175 gr. på midterste ovnribbe, til de netop er gennembagte.
- Skær toppen af kagerne. Udstik hjerter i toppene. Tag lidt af kagemidten op, og sprøjt creme i kagerne. Læg kagehjertelåget over.
Hindbærsmørcreme
- Kog hindbær og vand op i en lille gryde 2-3 min. Pres dem gennem en si. Kom hindbærsaften i en skål med smør og flormelis.
- Pisk med en håndmikser alle ingredienserne til smørcremen sammen til en luftig masse.
Tip: Server de lækre muffins med en skøn milkshake med hindbær
Sådan laver du hindbærmilkshake:
Kom 100 g hindbær, 1½ dl mælk og 3 dl vaniljeis i en blender eller foodprocessor.
Miks det sammen, og kom det i 2-3 flasker eller høje glas med sugerør.