Jomfruhummere med krydderurter
SPONSORERET indhold

Jomfruhummere med krydderurter

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Jomfruhummere med krydderurter er en sommerklassiker, som er god at servere, hvis du skal have gæster.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
30. apr. 2015 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

Jomfruhummere med krydderurter
12-16 stk. jomfruhummere
Marinade:
4 spsk. citronsaft
4 spsk. olivenolie
2 spsk. hakket persille
2 spsk. hakket dild
4 fed finthakket hvidløg
1-2 tsk. havsalt
Tilbehør:
citronbåde og flute

  1. Klip jomfruhummeren op i ryggen. Fjern den sorte tarmstreng med en pincet. Læg jomfruhummerne i en smurt bradepande. Krydr med salt og peber.
  2. Mix ingredienserne til marinaden godt sammen, og fordel den over jomfruhummerne. Sæt dem i ovnen ved 250 gr. i ca. 10 min. Citronbåde som tilbehør er godt.