SPONSORERET indhold
Jomfruhummere med krydderurter
Jomfruhummere med krydderurter er en sommerklassiker, som er god at servere, hvis du skal have gæster.
4 personer
Ingredienser
Jomfruhummere med krydderurter
12-16 stk. jomfruhummere
Marinade:
4 spsk. citronsaft
4 spsk. olivenolie
2 spsk. hakket persille
2 spsk. hakket dild
4 fed finthakket hvidløg
1-2 tsk. havsalt
Tilbehør:
citronbåde og flute
- Klip jomfruhummeren op i ryggen. Fjern den sorte tarmstreng med en pincet. Læg jomfruhummerne i en smurt bradepande. Krydr med salt og peber.
- Mix ingredienserne til marinaden godt sammen, og fordel den over jomfruhummerne. Sæt dem i ovnen ved 250 gr. i ca. 10 min. Citronbåde som tilbehør er godt.