Jomfruhummere med krydderurter
Foto: Mikkel Adsbøl

Jomfruhummere med krydderurter - opskrift fra Hendes Verden

Jomfruhummere med krydderurter

Jomfruhummere med krydderurter er en sommerklassiker, som er god at servere, hvis du skal have gæster.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 4 personer

Jomfruhummere med krydderurter
12-16 stk. jomfruhummere
Marinade:
4 spsk. citronsaft
4 spsk. olivenolie
2 spsk. hakket persille
2 spsk. hakket dild
4 fed finthakket hvidløg
1-2 tsk. havsalt
Tilbehør:
citronbåde og flute

  1. Klip jomfruhummeren op i ryggen. Fjern den sorte tarmstreng med en pincet. Læg jomfruhummerne i en smurt bradepande. Krydr med salt og peber.
  2. Mix ingredienserne til marinaden godt sammen, og fordel den over jomfruhummerne. Sæt dem i ovnen ved 250 gr. i ca. 10 min. Citronbåde som tilbehør er godt.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Fisk, Jomfruhummer, Skaldyr, Krydderurter og Hovedret