Lækre cookies med speltmel
SPONSORERET indhold

Jordnøddecookies med speltmel

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Lækre cookies med speltmel

Af: Søren Ejlersen, Frank van Beek, Jacob Dietz og Susanne Knutzen
27. jun. 2014 | Opskrift | Fit living
12 stk.

Ingredienser

90 g jordnøddesmør, uden sukker
80 g kokosolie
1 æg
100 g kokossukker
1 tsk ren vaniljepulver
1 tsk bagepulver
125 g fint speltmel

Sådan gør du:

Kom alle ingredienserne i en skål og ælt dejen godt sammen med hænderne. Hvis dejen er for klistret, tilsættes en smule mere mel. Når dejen er samlet, lægges den tilbage i skålen og sættes på køl i ca. 20- 30 minutter. Del dejen i 12 stykker, form dem til kugler, hvilket gøres nemmest med fugtige hænder, og læg dem på en bageplade med bagepapir. Kuglerne trykkes let flade med hænderne eller med et kagestempel. Kagerne bages i ovnen ved 175 grader i ca. 12-15 minutter og afkøles helt, inden de spises. Opbevar kagerne i en tætsluttende dåse.

Ditte om sine cookies: Jeg er en ret kræsen cookiespiser, men disse jordnøddecookies har vundet mit hjerte. De har kombinationen af at være sprøde i kanten og en smule bløde indeni, og så smager de himmelsk af jordnødder.

Opskriften er fra kogebogen "Sunde Søde Sager" skrevet af madblogger og kogebogsforfatter Ditte Ingemann.