Lækre cookies med speltmel

Lækre cookies med speltmel

Jordnøddecookies med speltmel

Lækre cookies med speltmel

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 12 stk.

90 g jordnøddesmør, uden sukker
80 g kokosolie
1 æg
100 g kokossukker
1 tsk ren vaniljepulver
1 tsk bagepulver
125 g fint speltmel

Sådan gør du:

Kom alle ingredienserne i en skål og ælt dejen godt sammen med hænderne. Hvis dejen er for klistret, tilsættes en smule mere mel. Når dejen er samlet, lægges den tilbage i skålen og sættes på køl i ca. 20- 30 minutter. Del dejen i 12 stykker, form dem til kugler, hvilket gøres nemmest med fugtige hænder, og læg dem på en bageplade med bagepapir. Kuglerne trykkes let flade med hænderne eller med et kagestempel. Kagerne bages i ovnen ved 175 grader i ca. 12-15 minutter og afkøles helt, inden de spises. Opbevar kagerne i en tætsluttende dåse.

Ditte om sine cookies: Jeg er en ret kræsen cookiespiser, men disse jordnøddecookies har vundet mit hjerte. De har kombinationen af at være sprøde i kanten og en smule bløde indeni, og så smager de himmelsk af jordnødder.

Opskriften er fra kogebogen "Sunde Søde Sager" skrevet af madblogger og kogebogsforfatter Ditte Ingemann.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Sunde desserter, Dessert og Ditte Ingemann