Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Kakaomandler og chokolade-abrikoser
Foto: Maria Nørregaard Kakaomandler og chokolade-abrikoser

Kakaomandler og chokolade-abrikoser

Kakaomandler og chokolade-abrikoser

Alle ingredienserne i denne farverige opskrift er med til at sikre en stabil blodsukkerbalance.

printer Print

6 portioner

100 g mandler
2 spsk kakaopulver
100 g mørk chokolade 70-85 %
50 g abrikoser
20 g hasselnøddeflager

Sådan gør du

1/ Kom mandler og kakaopulver i en frysepose, og ryst dem.

2/ Smelt chokoladen over et vandbad.

3/ Dyp abrikoserne i smeltet chokolade, så halvdelen er dækket, og herefter i hasselnøddeflager.

4/ Servér kakaomandler og abrikoser med chokolade i en smuk skål – og nyd dem.

[160 kcal pr. portion]

SE OGSÅ på Boligliv.dk: Bag til den lille sult

Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter