Kakaoroulade med hvid chokocreme og bær
SPONSORERET indhold

Kakaoroulade med hvid chokocreme og bær

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
04. mar. 2014 | Opskrift | Hendes Verden
8-10 personer

Ingredienser

Rouladedej:
3 mellemstore æg
120 g sukker
120 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
3 spsk. kakaopulver
Hvid chokocreme:
2 past. æggeblommer (1 bæger)
2 spsk. flormelis
korn af 1 vaniljestang
100 g hvid chokolade
2 dl piskefløde
Desuden:
50 g blåbær
100 g jordbær
2 kiwifrugter

  1. Lav en portion rouladedej, og tilsæt sigtet kakaopulver i dejen. Bag rouladen i ovnen ved 225 gr. i 5-7 min.
  2. Pisk æggeblommerne cremede med flormelis og vanilje. Smelt chokoladen i mikroovn eller over vandbad. Rør først lidt af chokoladen i æggemassen og herefter resten i. Pisk fløden til blødt skum, og vend det i.
  3. Smør halvdelen af cremen på den afkølede kagebund. Fordel skyllede og afdryppede blåbær, jordbærbåde og tern af skrællede kiwifrugter over. Rul rouladen sammen. Server evt. med lidt ekstra bær.