Kæmperejer på spyd med fetasalat

Foto: Thomas Hergaard

Kæmperejer på spyd med fetasalat - opskrift fra Hjemmet

Kæmperejer på spyd med fetasalat

Rejer er altid populært. Her serverer vi kæmperejer på spyd ledsaget af en lækker fetasalat.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 2 personer
Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Kogetid: 8 min.
Ikke fryse-egnede
12 pillede, rå kæmperejer (400 g)
1 fed hvidløg (finthakket)
½ spsk frisk oregano (hakket)
1 usprøjtet citron
½+2 spsk olie
salt og peber
2-3 tomater (i skiver)
1 agurk (i skiver)
½ rødløg (fintsnittet)
75 g feta/salatost
Tilbehør: evt. brød

  1. Vend rejerne med hvidløg, oregano, lidt fintrevet citronskal, olie, salt og peber. Lad dem trække i køleskabet, mens salaten tilberedes.
  2. Anret tomat og agurk på et fad og drys med rødløg og feta.
  3. Rør en dressing af 1 spsk citronsaft, 2 spsk olivenolie, finthakket oregano, salt og peber og dryp den over salaten.
  4. Træk rejerne på spyd og steg dem på en varm grill, grillpande eller under grillen i ovnen (3-4 min. på hver side).
  5. Servér straks – evt. med lidt grillstegt brød.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Fisk, Dansk mad, Grillmad, Grillspyd, Feta og Hovedret