-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
Kirsebærtrifli
Til 6 personer
Råcreme:
300 g syltede kirsebær
2 pasteuriserede æggeblommer
2 spsk sukker
korn fra 1 stang vanilje
3 dl piskefløde
400 g let knuste makroner.
Pisk æggeblommerne med sukker og vaniljekorn, til det er skummende hvidt. Pisk fløden til skum, og vend den derefter i æggemassen.
Læg desserten i lag i glas, først makroner, derefter creme, så kirsebær. Gentag processen en gang til, og pynt med kirsebær på toppen.
Annonce
Lad desserten stå på køl og trække en halv til en time, før den serveres.