-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
Kyllingelasagne
Opskriften på vores hverdagsfavorit - kyllingelasagne med bechamelsauce.
Kyllingelasagne til 6 personer
Ingredienser
- Kyllingelasagne
- 1 løg
- 2 stilke bladselleri
- 2 gulerødder
- 1-2 spsk. olivenolie
- 50 g bacon i små tern
- 500 g hakket kylling
- 1 dl rødvin
- 1 ds. flåede, hakkede tomater
- 1 dl bouillon
- 1½ spsk. tomatkoncentrat
- salt, peber
- 2 tsk. tørret oregano
- 1 tsk. timian, gerne frisk
- 12 lasagneplader
- 100 g revet, mild gratineringsost
- Bechamelsauce:
- 20 g smør
- 2½ spsk. hvedemel
- ½ liter kogende letmælk
- salt, peber
- friskrevet muskatnød
- Tilbehør: fuldkornsbrød og salat
Sådan laver du kyllingelasagne
- 1. Hak løg, bladselleri og gulerødder fint, og svits det i olie i en gryde. Tilsæt bacon og kød, og svits det med, til det har skiftet farve. Tilsæt rødvin, flåede tomater, bouillon, tomatkoncentrat, salt, peber, oregano og timian. Lad saucen simre ca. 20 min. Smag til med salt og peber.
- 2. Smelt smørret i en gryde, og rør melet i. rør lidt mælk i lidt ad gangen. Kog saucen igennem under omrøring ca. 5 min. Smag til med salt, peber og evt. lidt friskrevet muskatnød.
- 3. Læg et lag lasagneplader i bunden af et smurt ovnfast fad. Læg et lag kødsauce over, og fordel lidt bechamelsauce over. gentag 2 gange mere. drys ost på toppen, og lad gerne lasagnen trække 20 min.
- 4. Stil lasagnen i ovnen ved 200 gr. i 30-35 min. på midterste ovnribbe.