Kyllingelasagne
SPONSORERET indhold

Kyllingelasagne

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Opskriften på vores hverdagsfavorit - kyllingelasagne med bechamelsauce.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
18. okt. 2016 | Opskrift | Hendes Verden
Kyllingelasagne til 6 personer

Ingredienser

Kyllingelasagne

1 løg
2 stilke bladselleri
2 gulerødder
1-2 spsk. olivenolie
50 g bacon i små tern
500 g hakket kylling
1 dl rødvin
1 ds. flåede, hakkede tomater
1 dl bouillon
1½ spsk. tomatkoncentrat
salt, peber
2 tsk. tørret oregano
1 tsk. timian, gerne frisk
12 lasagneplader
100 g revet, mild gratineringsost


Bechamelsauce:
20 g smør
2½ spsk. hvedemel
½ liter kogende letmælk
salt, peber
friskrevet muskatnød


Tilbehør: fuldkornsbrød og salat

Sådan laver du kyllingelasagne

1. Hak løg, bladselleri og gulerødder fint, og svits det i olie i en gryde. Tilsæt bacon og kød, og svits det med, til det har skiftet farve. Tilsæt rødvin, flåede tomater, bouillon, tomatkoncentrat, salt, peber, oregano og timian. Lad saucen simre ca. 20 min. Smag til med salt og peber.


2. Smelt smørret i en gryde, og rør melet i. rør lidt mælk i lidt ad gangen. Kog saucen igennem under omrøring ca. 5 min. Smag til med salt, peber og evt. lidt friskrevet muskatnød.


3. Læg et lag lasagneplader i bunden af et smurt ovnfast fad. Læg et lag kødsauce over, og fordel lidt bechamelsauce over. gentag 2 gange mere. drys ost på toppen, og lad gerne lasagnen trække 20 min.


4. Stil lasagnen i ovnen ved 200 gr. i 30-35 min. på midterste ovnribbe.