Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Opskrift på kyllingesommersalat
Foto: Andreas Wiking Kyllingesommersalat

Opskrift på kyllingesommersalat

Kyllingesommersalat

plate 4
printer Print

500 g kogt, stegt eller grillet kyllingebryst.
1 radicchiosalat
lidt egeblad- eller mangold-salat
50 g rucola
1 snittet rødløg
5 stilke persillle
200 g kogt pasta, evt. fuldkornspasta.
Dressing:
1 spsk olivenolie
35 g pinjekerner
50 g rosiner (sultanas)
3 spsk Marsala eller sherry
2 spsk sherryeddike
salt, peber.
1 spsk olivenolie.

Energi pr. person:
520 Kcal
Fedt:
30 %
Protein:
28 %
Kulhydrant:
42 %

Sådan gør du

Riv kyllingekødet i mindre stykker.
Del og riv salaten i grove stykker og bland kyllingekød med salaterne, rødløg og persilleblade.
Varm olien og rist pinjekerne gyldne heri ved svag varme, tilsæt rosiner, vin samt vineddike, flyt panden fra varmen, rør olien i og smag til med salt og peber.
Dryp dressingen over salaten og servér.

Tip

Kan laves på under et kvarter, hvis du har en rest kylling.


Se, hvad vi ellers skriver om: Sommersalat, Kylling, Sommer, Grillmad, Pastasalat, Sunde salater, Hovedret og Frokost