Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Bag en nem kokoskage med chokolade
Foto: Henrik Freek Christensen

Bag en nem kokoskage med chokolade

Bag en nem kokoskage med chokolade

Skal du bage i weekenden? Så prøv denne saftige kokoskage med chokoladeglasur.

KOKOSKAGE MED CHOKOLADE
Skøn symbiose af kokos, hvid chokolade og mørk glasur.

150 g smør
200 g sukker
4 æg str. L
150 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
100 g kokosmel
100 g hakket hvid chokolade
1 dl sødmælk
Glasur:
150 g flormelis
4 spsk. kakaopulver
lidt drikkeklar stærk kaffe

1. Rør smør og sukker blødt. Tilsæt æggene et ad gangen, og rør godt.


2. Bland hvedemel med bagepulver, og rør det i dejen sammen med kokosmel, hakket hvid chokolade og mælk.

SE OGSÅ: Pandekager med hasselnødder og nutella

 

3. Beklæd en sandkageform på ca. 2 liter med bagepapir, fordel dejen i den, og bag kagen ved 175 grader i 1 time. Afkøl kagen.


4. Rør en glasur af flormelis, kakaopulver og kaffe, og bred den over kagen. Skær kagen i skiver ved servering.

Se, hvad vi ellers skriver om: Kage