Bag en nem kokoskage med chokolade
Foto: Henrik Freek Christensen Kagen er en skøn symbiose af kokos, hvid chokolade og mørk glasur.

Bag en nem kokoskage med chokolade

Bag en nem kokoskage med chokolade

Nem og saftig kokoskage med chokoladeglasur. Kagen er en skøn kombination af kokos, hvid chokolade og mørk glasur. Se her, hvordan du bager den lækre sandkage

KOKOSKAGE MED CHOKOLADE
Skøn symbiose af kokos, hvid chokolade og mørk glasur.

150 g smør
200 g sukker
4 æg str. L
150 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
100 g kokosmel
100 g hakket hvid chokolade
1 dl sødmælk

Glasur:
150 g flormelis
4 spsk. kakaopulver
lidt drikkeklar stærk kaffe

  1. Rør smør og sukker blødt. Tilsæt æggene et ad gangen, og rør godt.
  2. Bland hvedemel med bagepulver, og rør det i dejen sammen med kokosmel, hakket hvid chokolade og mælk.
  3. Beklæd en sandkageform på ca. 2 liter med bagepapir, fordel dejen i den, og bag kagen ved 175 grader i 1 time. Afkøl kagen.
  4. Rør en glasur af flormelis, kakaopulver og kaffe, og bred den over kagen. Skær kagen i skiver ved servering.

SE OGSÅ: Pandekager med hasselnødder og nutella



Se, hvad vi ellers skriver om: Kage og Bagning