Lowcarb burger & fritter
SPONSORERET indhold

Lowcarb burger & fritter

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Denne mættende burger er god for din forbrænding og for din blodsukkerbalancesamt rig på sunde fedtstoffer fra pestoen. Den helt optimale kombination for et fastfoodmåltid.

Af: Majbritt Louring Engell Foto: Maria Nørregaard
02. sep. 2013 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

550 kcal pr. portion

Jordskokfritter:
500 g jordskokker
salt
evt. karry
fedtstof til stegning

Burger:
1 fed hvidløg
100 g skyr
salt og peber
700 g hakket oksekød 3-7%
fedtstof til stegning
4 tortilla, lille størrelse
1 håndfuld babyspinat
1 håndfuld spirer
3 tomater
2 løg
50 g pesto
4 spsk sukkerfri ketchup, f.eks. Cervera

Sådan gør du:

1/Vask jordskokkerne, og del dem i kvarte. Vend dem i salt og evt. karry. Steg dem i fedtstoffet ved middel varme, til de er møre.
2/Rør skyr sammen med revet hvidløg, salt og peber.

3/Form kødet til 4 flade bøffer, krydr med salt og peber, og steg dem i fedtstoffet på en pande i 3-5 min på hver side.

4/Lun tortillaerne på en tør pande i ca. 1/2 minut på hver side, og skær eller riv dem til burgerbollestørrelse. Fordel stykkerne i otte portioner, så det svarer til fire over og fire under.

5/Læg først spinatblade ovenpå et stykke tortilla. Dernæst friske spirer, og læg så en bøf ovenpå og smør med hvidløgsskyr. Top med skiver af tomat og løg, og læg en klat pesto ovenpå. Afslut med en tortillatop.

6/Servér burgeren med jordskokfritter og evt. ketchup.

Få mere inspiration til lækker mad på ALTfordamerne.dk/opskrifter