Lun salat med torskerogn
SPONSORERET indhold

Lun salat med torskerogn

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Torskerogn er et hit. Og skal det gå virkelig stærkt, kan den købes kogt. Så er den lige til at skære i skiver og riste. Det er også top-i-orden-gæstemad!

Af: Louisa Lorang Foto: Anders Schønnemann
03. maj. 2015 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

Croutoner:
4 tykke skiver
rugbrød
lidt olivenolie
salt

Dressing:
2 dl kærnemælk
1 spsk mayonnaise
2 spsk citronsaft
salt og peber

Dildolie:
1 stor håndfuld dild
2 dl olivenolie
salt

Rogn:
600 g kogt
torskerogn
lidt mel
olivenolie
salt

Salat:
3-4 hjertesalater
olivenolie
salt
citronbåde
lidt hakket dild

Sådan gør du

Croutoner: Skær rugbrødet i tern, vend dem med olivenolie og salt, og bred dem ud på en bageplade. Bag dem sprøde ved 200 grader i 10-15 min. Køl dem af.

Dressing: Rør kærnemælk, mayonnaise og
citronsaft sammen. Smag til med salt og peber.

Dildolie: Blend dild og olie. Smag til med salt.

Rogn: Skær rognen i skiver, og vend dem i mel. Steg dem i olivenolie, til de er gyldne. Smag dem til med salt.

Salat: Flæk salaterne, og steg dem i en smule olivenolie på en varm pande, eller grill dem på en grillpande. De skal bare have 1- ½ minut på hver side. Smag dem til med salt.

Anret salat og torskerogn med masser af citronbåde og lidt hakket dild. Server straks med dressing og dildolie.

PRØV OGSÅ: 5 lækre vegetarretter

PRØV OGSÅ: Sprød, grøn og nem forårsmad med få ingredienser

PRØV OGSÅ: Spicy gæstemad