
Opskrift på melon-druesalat med mynte
Melon-druesalat med mynte
clock
10 minutter
plate
4
Af Gitte Heidi Rasmussen
Ingredienser
1/2 kg melon i tern, gerne en blanding af canteloup og netmelon
1/4 kg små grønne stenfri vindruer
1 håndfuld mynteblade
4 spsk friskpresset citronsaft.
Næringsindhold
- Energi pr. person:
- 88 Kcal
- Fedt:
- 5 %
- Protein:
- 5 %
- Kulhydrat:
- 90 %
Sådan gør du
Bland melonkødet med druer og grofthakket mynteblade. Dryp med citronsaft og servér.
Se, hvad vi ellers skriver om: Melonsalat, Sommersalat, Sommer, Sunde salater, Dansk mad, Frokost og Tilbehør
Få vores NYHEDSBREV:
Det bedste på ALT.dk/MAD lige nu